Κατατακτήριο test

☑️ Κάντε μόνοι σας ΔΩΡΕΑΝ το κατατακτήριο test Αγγλικών.
☑️ Βρείτε σε ποιο επίπεδο Αγγλικών είστε.
☑️ Επιλέξτε το δικό σας ταχύρυθμο πρόγραμμα Αγγλικών για ενήλικες.
☑️ Μόλις ολοκληρώσετε και διορθώσετε το test (δείτε τις οδηγίες παρακάτω), συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας για να επικοινωνήσει μαζί σας εξειδικευμένος σύμβουλος σπουδών και να συζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε

 
Οδηγίες κατατακτηρίου test:

☑️ Επιλέξτε την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι η σωστή για κάθε ερώτηση του test.
☑️ Σε κάθε ερώτηση αντιστοιχεί μόνο μία σωστή απάντηση.
☑️ Το test δεν έχει περιορισμό στον χρόνο, ούτε μετρά το χρόνο που θα δαπανήσετε μέχρι να το ολοκληρώσετε. Συνήθως για τη συμπλήρωσή του δεν απαιτούνται κατά μέσο όρο περισσότερα από 45 λεπτά.
☑️ Αν δεν είστε σίγουροι για τις σωστές απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, μη τις συμπληρώστε στη τύχη, αλλά μη συμπληρώσετε κάποια απάντηση, ώστε το test να σας κατατάξει στο σωστό επίπεδο.
☑️ Όταν ξεκινήσετε το test, θα πρέπει να το ολοκληρώσετε διότι δεν αποθηκεύεται αν δεν ολοκληρωθεί.
☑️ Μόλις ολοκληρώσετε το test, πατήστε “Υποβολή” (στο κάτω μέρος του test) για να σας σταλούν τα αποτελέσματα στο email σας. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας εξειδικευμένος σύμβουλος σπουδών για να συζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Καντε ΕΔΩ το κατατακτήριο test Αγγλικών

☑️ Αν στο test συγκεντρώσατε από 54 έως 73 σωστές απαντήσεις, μπορείτε να ενταχθείτε στο παρακάτω ταχύρυθμο πρόγραμμα για το Lower (B2):

☑️ Αν στο test συγκεντρώσατε από 74 και άνω σωστές απαντήσεις, μπορείτε να ενταχθείτε στο παρακάτω ταχύρυθμο πρόγραμμα για το Proficiency (C2):
PROFICIENCY (C2): 12 μήνες + 1 μήνας δώρο: Περιλαμβάνει επαναλήψεις, κάλυψη κενών και προετοιμασία εξετάσεων

Ολοκληρώσατε το test; 
Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.