Αγγλικά


Tο Profit Online

  • είναι πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) (κωδ. αδείας: 2308751)
  • είναι εξειδικευμένο στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποκλειστικά σε ενήλικες, καθώς και στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας
  • είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ και πλήρως συμμορφωμένο με τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές του Ομίλου.
Σε ποιους απευθύνεται το Profit Online;
Το Profit Online, απευθύνεται σε ενήλικους από 18 έως και άνω των 60 ετών που:
  • επιθυμούν να καλύψουν τα κενά τους, να “φρεσκάρουν” τα αγγλικά τους και να εξοικειωθούν με την αγγλική γλώσσα
  • ή/και επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις πτυχιακές εξετάσεις γλωσσομάθειας της αγγλικής γλώσσας (Proficiency, Advanced ή Lower)
  • ή/και επιθυμούν κατόπιν απόκτησης του πτυχίου της επιλογής τους να μοριοδοτηθούν σε προκηρύξεις του δημοσίου
Με ποιο τρόπο μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;
Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως (online) από την άνεση του σπιτιού σας! 
Σημαντικό!! Με την εξ αποστάσεως παρακολούθηση, δεν χάνετε ούτε ένα μάθημα και κάνετε όσες επαναλήψεις θέλετε! Όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να τα παρακολουθείτε όποτε και όσες φορές επιθυμείτε, ακόμα και αν δεν μπορείτε να τα παρακολουθείτε την ώρα που γίνονται!
 
Ποια είναι η χρονική διάρκεια της διδακτικής ώρας;
Η χρονική διάρκεια της διδακτικής ώρας είναι 45 λεπτά.
 
Πόσοι σπουδαστές βρίσκονται σε κάθε τμήμα;
Οι σπουδαστές σε κάθε τμήμα είναι από 2 έως 8.
 
Πώς μπορώ να εξακριβώσω σε ποιο επίπεδο βρίσκομαι;
Εξακριβώστε το επίπεδό σας κάνοντας δωρεάν το κατατακτήριο test.
 
Θα χρειαστώ κάποια βιβλία;
Ναι, για τα βιβλία που θα χρειαστεί να έχετε, θα ενημερωθείτε από τους καθηγητές σας την πρώτη ημέρα των μαθημάτων.
 
Πότε ξεκινούν τα μαθήματα;

Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων ορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο τμήμα το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε τα μειωμένα δίδακτρα και την κράτηση της θέσης σας για το αμέσως επόμενο τμήμα. Όσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους.
Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο τα μαθήματα επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις;
Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε τα μαθήματα:
όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση, ή
• ξεκινήστε τα μαθήματα σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!

Ποιο είναι το κόστος των εξετάσεων για τα πτυχία;
Το κόστος των εξετάσεων δεν το προσδιορίζουμε εμείς, αλλά οι διάφοροι φορείς που διοργανώνουν τις εξετάσεις (πχ Cambridge, Michigan κλπ).
 
Ποια είναι η διαδικασία των αιτήσεων για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας;
  • Για τις αιτήσεις στις εξετάσεις γλωσσομάθειας των σπουδαστών μας δεν παρεμβαίνει το Profit Online. Τις αιτήσεις τις κάνουν απευθείας οι σπουδαστές μας ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων εξεταστικών φορέων που επιθυμούν (πχ Cambridge, Michigan κλπ).
  • Τα εξέταστρα για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας τα καταβάλλουν οι σπουδαστές μας απευθείας στους εξεταστικούς φορείς που επιθυμούν.
  • Είναι σημαντικό βέβαια, ανάλογα με την ημερομηνία λήξης του ταχύρυθμου προγράμματος που θα παρακολουθήσουν στο Profit Online, οι σπουδαστές μας να μάθουν τις ημερομηνίες των εξετάσεων από τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων φορέων, προκειμένου να κάνουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως και να μη χάσουν τις προθεσμίες.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των εξετάσεων, οι σπουδαστές μας μπορούν να απευθύνονται στον καθηγητή του τμήματός τους.
Μένω στην επαρχία. Υπάρχει εξεταστικό κέντρο στην περιοχή μου;
Οι εξεταστικοί φορείς, έχουν φροντίσει να υπάρχουν εξεταστικά κέντρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Ακόμα και αν μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή, θα υπάρχει σίγουρα ένα εξεταστικό κέντρο κοντά στην περιοχή σας. Επίσης, υπάρχουν πλέον εξεταστικοί φορείς όπως το ΤΙΕ ή το LanguageCert ή το LTE που διενεργούν εξετάσεις online και δεν απαιτούν καμία μετακίνηση των σπουδαστών από τον χώρο διαμονής τους.
 
Για ποιον εξεταστικό φορέα κάνετε την προετοιμασία; 
Αυτό εξαρτάται από την επιθυμία του σπουδαστή και τις διαφορές που διακρίνουν τους εξεταστικούς φορείς (ECCE, LRN, ESB, TIE, LTE, LanguageCert κ.ά) όπως για παράδειγμα από τη δυσκολία στα γραπτά ή στα προφορικά, τη διάρκεια της εξέτασης, τη συχνότητα διεξαγωγής εξετάσεων μέσα στον χρόνο, τη δομή, τον τρόπο της εξέτασης ή ακόμα και από το αν πραγματοποιούν εξετάσεις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Οι καθηγητές μας, γνωρίζοντας τις διαφορές που έχουν οι εξεταστικοί φορείς, προτείνουν σε κάθε σπουδαστή τον εξεταστικό φορέα που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του. Η τελική απόφαση βέβαια λαμβάνεται από τον ίδιο τον σπουδαστή.
 
Εγώ δεν έχω σταθερό ωράριο στη δουλειά μου και δεν θα μπορώ να είμαι συνεπής στα μαθήματα. Υπάρχει λύση σε αυτό;
Οι μέρες και οι ώρες των μαθημάτων προσδιορίζονται κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ώστε να εξυπηρετούνται όλοι. Παρόλα αυτά, οι ενήλικες στους οποίους απευθύνονται τα προγράμματά μας, πολλές φορές έχουν πιεσμένα και ασταθή ωράρια με αποτέλεσμα συχνά να χάνουν τα μαθήματά τους. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα! Στο Profit Online όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και οι σπουδαστές μπορούν να βλέπουν τα χαμένα μαθήματα του δικού τους τμήματος, όποτε και όσες φορές επιθυμούν!
 
Πότε πρέπει να κάνω την εγγραφή μου;
Το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ξεκινήσετε τα μαθήματά σας στο αμέσως επόμενο τμήμα. Όσο δηλαδή καθυστερείτε την εγγραφή σας, αφενός είναι πιθανό να μην ισχύουν πλέον οι τρέχουσες προσφορές μας και αφετέρου ίσως να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος αναμονής για τη συγκρότηση και έναρξη του τμήματός σας.
Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο τα μαθήματα επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις;
Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε τα μαθήματα:
όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση, ή
• ξεκινήστε τα μαθήματα σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
 
Πού μπορώ να βρω το ΦΕΚ απόδειξης Γλωσσομάθειας;